anam kacin abazalik salgin olmus 

kapat
  1. biteviye etrafa b.k atan, kızın makyajına eteğine, çatalına memesine. erkeğin, orasına burasına durmadan laf eden el kondisyonlu gerdek askerlerinin lekeli donlarından yükselen buğulu salgın hastalık havası.
    yeter artık bulun bir kızda sizde kurtulun vatandaş da kurtulsun.
    #2143764 (winstinsoft, 16.08.2007 15:54 ~ 19.08.2007 15:33)
  2. zaman zaman toplumda görülen vaka.
    #3785542 (carlott, 07.08.2008 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

anam kacin abazalik salgin olmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anam kacin abazalik salgin olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anam kacin abazalik salgin olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» noi albinoi » antares alisveris merkezi » nightwalker » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » americanista » olasilik » 3 telli bass gitar » the beatles » erkekleri kullanan kizlar » galatasaray universitesi » evrim teorisi » malumatfurus » prezervatif » sogukta usuyen eller » 100promil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu savasa hayir diyelim » righteous kill » tanri » ask korkutur » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » der meister » ufak hayallere sahip olmak » deniz yilmaz » bininci entry » domaltip bafilemek » ben bilmem beyim bilir » ak akcenin kara gun icin olmasi » incesaz » 10 ekim 2008 ankara depremi