anam bu benim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anam bacim bir aglarim yok benim
  2. anam anam anam deyim ben sana
  3. anam anam diyim ben sana
  4. anam garip anam
  5. senin malin benim benim malim benim
  6. hata benim gunah benim suc benim
  7. anam
  8. oy anam oy
  9. of anam of
  10. anam anam anam

© 2008 - uludağ sözlük

anam bu benim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anam bu benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anam bu benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universitede hocalara verilmis ayarlar » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » tanri yi silahsizlandirmak » sozcu » avrupa birliginin sozlugu okumasi » what the fuck is that » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » antalya altin portakal film festivali » maden muhendisi » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » h h holmes » genelkurmay baskanligi » yalnizligi sevmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saray helvasi » lulu » subat » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » sonu sacma biten fimler » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » thomen stauch » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » crossfire » grup test » ask yaslandirir » turkiye de biranin cok pahali olmasi » hayatin cekilecek cile olmamasi » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » bir gun