anam avradim olsun kompleksi 

kapat
  1. oedipus kompleksi.
    #1001171 (ndeep, 15.12.2006 14:15 ~ 14:19)
  2. Kendini Her seye yemin etmek zorundaymis gibi hissettiren kompleks adi...
    #1001274 (CitLemBiK, 15.12.2006 14:34)
  3. anlamına anlam veremediğim beynimin ekstremum noktalarını zorlayan iğrenç bir küfür
    #1001479 (cmoslogic, 15.12.2006 15:09)

© 2008 - uludağ sözlük

anam avradim olsun kompleksi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anam avradim olsun kompleksi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anam avradim olsun kompleksi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » monaco » kitap okumamayi marifet saymak » varille petrol almak » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » ask sarsar » ibu sozluk » pgsg » sinuzit agrisi » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » ask yaralar » tansel colasan in emekli olmasi » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » fenerbahce amblemi » oleceksin kopek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » syme » gercek » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » bunyamin ayasi turbesi » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » petrus » money » kahpe bizans in yigit guzeli » tanri vs insan » tersten yazmak » ask » dibi dibi rek » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kitap yazdigi icin hapse atilan insan