analog osman 

kapat
  1. winning eleven 11i analogla oynayan bu nedenlede onu sürekli takip eden ünvanı nı alan nilüfer hatun kişisi..
    #1340716 (JackTheRipper, 24.02.2007 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

analog osman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. analog osman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu analog osman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kadini anlamayi arzulamak » we rise » la havle ve la kuvvete falan olmak » marrone » mutluluk » 24 yasinda ergenlige girmek » ido dan mesaj gelmesi » habu diyar » rainer maria rilke » hayat fatal i neden yoruyorsun » hayko cepkin » general motors » isik ver bana » kacin buyuyor galiba » kahpe bizans in yigit guzeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teror olayinda mesaj aramak » cukura dusup sakatlanan futbolcu » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » yazip yazip silmek » kardese yapilan iskenceler » ocalan yuz akimizdir » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » istanbul un en guzel semti » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » bionic commando rearmed » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » badlik amiri