anal seks yapmanin yararlari 

kapat
  1. saymakla bitecek gibi değil ama ben bildiğim kadarını söyleyim:
    1 kalp ve damar sistemine yararlı.
    2 solunum ve enfeksiyona birebir.
    3 ayrıca kabızlığa son care.
    #4266688 (reich, 22.11.2008 22:40)
  2. pasif konumdaki partner için adeta yeni bir yaşamın başlangıcıdır.
    #4266692 (abisesque, 22.11.2008 22:41)
  3. götünteki boku tutamadiktan sonra pek bir yarar aranmaması gereken hede.
    #4266696 (seyo88, 22.11.2008 22:42)
  4. bundan hoşlananların kendilerinin nasıl bir hayvan olduğunu idrak etmelerine yardımcı olması. *
    #4266722 (yat geliyorum, 22.11.2008 22:48)
  5. - daha güzel keser. yani daha fazla zevk verir.
    - pasif konumdaki kişiyi yormaz. ama acıtır yerine göre.
    - aktif konumdaki kişiyi de fazla yormaz. doggy dediğimiz pozisyonda iki taraf da gayet rahat olur hatta. hacı yoruluyom yaptığımdan da bi bok anlamıyom aq diyenler anal seksi denemelidir mesela bu yönüyle.
    - hamile kalma riski yoktur.
    - prezervatif kullanımı gerektirmez. ha ama anüsümüz daha önce pipi girmemiş bir orman ise pipimiz baya zorlanabilir. zorlanmasın istiyorsak en azından bir naylon geçirmemiz gerekir.
    - bekaret problemi yoktur. ama tasvip etmiyoruz götten deldirip bakireyim demeyi.
    - anneniz veya bir yakınınız götünüzü parmaklamadığı sürece yattığınız belli olmaz.

zararlarına geçmek gerekirse,

- basura yol açar ve de kasların gevşemesine sebep olur. gevşeme kalıcı olur. kaslar kasılamayınca da kakanız geldiğinde tutamaz, götünüz delikmiş gibi sıçarsınız ortalığa. zaten delik değil mi?
    - acıtır anüsü. sürekli yapılıyorsa bir yerden sonra götte karadelik hissedilebilir.
    - götünüzü parmaklayan biri varsa tavsiye edilmez, bunun yerine vajina ya da oral şeysi tavsiye edilir. sanıldığının aksine, yakından incelendiğinde anal seks çok bariz bir biçimde görülür. faydalar kısmında bahsettiğimiz şey "birisi götünüzü parmaklamadığı sürece"dir zaten. parmakladıysa kaçın, anlamaması için mal olması lazım.
    - vücuda feci koyar. tüm organizmayı sikip atabilir, oturmadan yürümeye kadar her türlü işlemi sekteye uğratabilir.
    - fiziksel zarar olarak en zararlı seks çeşididir. vücudu çok yıpratır, sürekli denenmemelidir. yormaz ama böbreği bağırsağı siker, içten fetheder.

var mı başka?

ps: anal sekste pasif konumda bulunmadım ben, yürürken ya da otururken zorluk çekmedim. pasif konumda olanlarla yaptığım röportajlar sonucunda bu bilgilere vardım. ben aktif olunca bir tane de pasif oluyor haliyle, hiç olmadı ona sordum. böyle de ibneyim.

edit: rapper ninja 5. faydalı atraksiyonuma karşı çıkıp beni anal seks yapanlara aids bulaştırmakla suçlamıştır. efendim, pasif durumdaki kişiye her gün prezervatifsiz 50 kişi dalmıyorsa, güzel bir temizliğin ardından aidssiz temiz bir seans gerçekleştirilebilmektedir. korkmayınız. ha prezervatif varsa da artistiğe gerek yok, takın takıştırın tahriş olmasın.
    #4266749 (der meister, 22.11.2008 22:52 ~ 22:59)
  6. sıçarken akla gelen fayda,

kabız olan kişinin göt kanallarını açar. *
    #4279361 (der meister, 25.11.2008 18:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anal seks yapmanin yararlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anal seks yapmanin yararlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anal seks yapmanin yararlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anal seks yapmanin yararlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.