anafen 

kapat
  1. ismini kurucusunun isminin baş harflerinden alan*,Ankara'nın en özel ve pahalı dersanelerinden biri.Özellikle fen ve matematik konularında iddialı olan bu dersane OSS stresine girmiş öğrencilerle öğretmenlerin diyaloğu arasındaki sıcaklık nedeniyle de oldukça iyi bilinir.Sıcak aile ortamı,tanınmış ve başarılı öğretmen kadrosu,cadı sekreter Handan Ablası,manyak Selim Abisi,baba Ahmet Abisiyle anılan öğrencileri tarafından yıllar sonra bile unutulmayan Ankara'da bir dersane.

Edit:istanbulda yer alan kırçiçeği anafen dersaneleri ile karıştırılmamalıdır.
    #380975 (thoth, 28.06.2006 11:48 ~ 07.07.2006 15:51)
  2. Anadolu liseleri ve özel okullar sınavına yönelik de kursları vardır. Fem kadar olmasa da oldukça muhafazakar bir kurumdur. Fakat eğitimi iyidir. *
    #381012 (baybars, 28.06.2006 12:12)
  3. kız ve erkek öğrencilerin danışman öğretmenlerinin farklı olduğu bir dershanedir burası.fem dershaneleri bunların devamı gibidir.ortaokulu bitirdikten sonra danışman öğretmeniniz sizinle ilgili bilgileri fem dershanesine aktarır.kolay kolay peşinizi bırakmazlar.
    bununla birlikte başarılı bir dershanedir sanki..bir anadolu lisesindeyseniz küçük bir araştırmayla bir çok kişinin ortaokulda anafen'e gitmiş olduğunu görebilirsiniz.çok fazla şubesi vardır anafen'in..zaten başarılı olan öğrenciler anafen'e gittiği için mi yoksa gerçekten başarılı oldukları için mi öğrencileri iyi okullara gidiyor henüz tam çözemedim ama ilk seçenek daha ağır basıyor gibi.
    #419952 (aqcelia, 13.07.2006 00:06)
  4. Öğrencilerini cuma namazına götürdüğü dedikodusu var olan dersahaneye.

edit:kızmayın abiler:)
    #601827 (indiana_jones, 02.09.2006 23:02 ~ 20.03.2008 19:58)
  5. (bkz: nur tarikatı)
    (bkz: fethullah gülen)
    #601830 (scarlet, 02.09.2006 23:04)
  6. fem dersaneleri'nin bir küçük boyu gibi bir şey. fem müridi yetiştirme yeri diyebiliriz.
    eski dersanemdir. zamanında anadolu liseleri sınavı için 5 senemi heba ettiğim dersanedir. zorlama yoktur ama özendirmeye çalışmak had safhadadır:
    'bi başörtü tak senin yüzün çok güzel gözlerinin rengini ortaya çıkarır bak' tarzında yaklaşımlarla küçük çocukların beynini yıkamayı arzulayan öğretim üyelerini bünyesinde barındırır. bizim idol almamızı bekledikleri abla ya da abilerle* bir ev tutup dersane dışında din sevgisi aşılamaya çalışırlar. sabahın beşinde 15 16 yaşlarında bir kız olarak namaza kaldırıldığımı hatırlıyorum. küfretmiştim. o da yetmez gibi iğne iplikle o ablaların uyurlarken üstündeki pijamaları yatağa dikmiş, suratlarını da isle boyamıştık. bir de fadime şahin taklitleri yapıp yerin dibine soktuğumu hatırlıyorum bunları. sonra bir daha dersane boyunca ne istediğim etüdleri alabildim ne de bir daha ders çalışmak(!) için o evlere çağrıldım. belki onlardan biri olsam daha başarılı bir öğrenci olacaktım ama başımda saçlarımı değil beynimi örten bir türbanla dolaşıyor olacaktım muhtemelen.
    (bkz: anafen sevgi çiçeği)
    not: yukarıda yazılanlar tamamen doğru olup kahramanlarının da gerçek olmasının yanı sıra olay istanbul'da geçmektedir. ankara anafen'le uzaktan yakından alakası yoktur.
    #811696 (kaytan biyikli dilber, 04.11.2006 01:52 ~ 02:33)
  7. başlıktaki anafen dersanesi ankara'da olup, fethullah gülen ve din propagandasıyla uzaktan yakından alakası yoktur. ankara'nın en başarılı dersanelerinden biridir. tek amacı öğrencilerine iyi yerler kazandırmaktır.
    #811722 (mystery, 04.11.2006 01:56)
  8. (bkz: irticanın ayak sesleri)
    #1106569 (gladio78, 04.01.2007 21:58)
  9. öğrencilere olan farklı yaklaşımlarıyla dikkat çeken dersane. ankara'nın en iyi dersanelerindendir. öğretmenlere "abi ve abla" diye hitab edilir.
    #1930511 (jeanreno, 14.07.2007 04:43)
  10. namaz kılmayan öğrencilere kötü gözle bakılan fethullahcı dershane.
    #1953582 (celsis, 17.07.2007 16:45)
  11. herkezin dinin kendine oldugunun farkında olmayan dershane...
    #2573384 (bestouz, 09.11.2007 16:35)
  12. Eğitim amaçlı gidilen fakat eğitim dışında daha fazla öğrencilere namaz kılmayı zorunlu kılan dershane...
    #3658831 (Deliriouz, 13.07.2008 16:04)
  13. bir donem yasadigim sehirde baska dersane olmadigi icin gitmek zorunda kaldigim dersaneler zinciridir..anlatildigi gibi olmayan namaz kilmak konusunda kesinlikle bir zorlamayla karsilasmadigim dersanedir. anlatildigi gibi olmayan bir diger hususta egitimidir.iyi degildir.
    #3658911 (errein, 13.07.2008 16:27)
  14. Yatılı derslerde sabahın 5 inde namaza kaldıran dini konulara ağırlık vere hatta bayan hocaları erkek bir müdür görmüştü olay çıkmıştı.Abiler ve ablalar diye bir kavram olan yalan sözlerle çoluk cocuğun kandırıldığı bir deshanedir.
    Fettullah gülene bağlıdır hatta bir keresinde bir çocuğun abiye ''sen fetullahçımısın diye soruşunda hayır olum ona uğurcu diyeceksin'' dediğini biliyorum.
    Not:Eğitimine bişey demem ve dinsiz,imansız değilim ama yaptıkları biraz saçma.
    #5111974 (hellstrom, 27.04.2009 23:26)
  15. fem'deki kadar ağır tahrik olmayan eğitim kurumcuğu.

(bkz: sınıftaki herkesin dalgasının olması)
    #5111990 (sebarstian, 27.04.2009 23:29)
  16. Abilerin çöplüğüdür.
    Fem in bir ufak boyudur. Biraz daha hafifletilmişidir. halısaha maçlarında aldığım keyfi hiçbir yerde alamadım.
    #5321832 (dwight stifler, 03.06.2009 10:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anafen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anafen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anafen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anafen. Copyrights of the articles are belong to their authors.