anadolu universitesi medya merkezi 

kapat
  1. anadolu üniversitesi'nin medya centerıdır.
    bünyesinde tva, radyo a, anadoluhaber. anadolu universitesi haber merkezini, bir de http://egazete.anadolu.edu.tr adresinden yayınlanan internet sayfasını barındırır.
    eski vakıf binasıdır ayrıca.
    açıköğretim yayınlarının yapıldığı ve altıgen bina olarak bilinen etv binası ile karıştırılmamalıdır. etv ve altıgen bina başkadır...
    #1102367 (apatheticfrog, 04.01.2007 01:12 ~ 01:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anadolu universitesi medya merkezi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anadolu universitesi medya merkezi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anadolu universitesi medya merkezi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anadolu universitesi medya merkezi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» susmak bazen en guzel cevaptir » bree olsen » kafkas coban kopegi » burhan ocal » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv m » ufo infrared teknoloji » playboy tv » yaran facebook iletileri » adanaliyik allah in adamiyik » kari soymaca » komik kufurler » hayvanlarla cinsel iliskiye girmek » a man without love » t c eskisehir 2 sulh ceza mahkemesi » yok baska bir cehennem yasiyorsunuz iste » sabahat abla » basortulu rocker kiz » scylla » 2 eylul 2006 cocuk esirgeme kurumu bahcelievler » kadin polis » philips x800 » vanti lator » oz gaziantep » avni akyol » poposu buyuk olani daha buyuk kaka yapar sanmak » ai » detay ara » kizini bogarak olduren baba » kendine kizmak » comedya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » koc burcu kadini » yurdum insani » hasan abiye ne oldu sahi » lisan » artik hediyesi de var » philips longlife » pi sayisini 0 almak » kimim ben » usur olum bile » inci ozkasnak