anadolu universitesi edebiyat fakultesi 

kapat
  1. nedendir bilinmez kampüsün her yerinde karlar erise bile edebiyatın önü hala buzludur...
    #1277995 (woodstockg, 08.02.2007 22:54)
  2. "kantininde müzik kutusu bulunan fakülte" diye yazmıştım ama sonradan utanıp silmiştim.
    artık reklam için kullanılan LCD ekran bir tv de var.
    ben yazayım, utanan utansın.
    #1477567 (apatheticfrog, 01.04.2007 00:04)
  3. karı kızın çokça olduğu duyulan fakültedir.
    #1479999 (whitewind, 01.04.2007 18:24)
  4. okulun açıldığı ilk 1-2 hafta boyunca beni gsf'li sanıp,garip garip bakan insanlara sahip fakülte. *
    ayrıca şinitzeli bırak bir daha tost diye bağırırsa o kadın boğazlayacağım az kaldı *
    #1499897 (woodstockg, 06.04.2007 22:42 ~ 27.04.2007 00:16)
  5. okulun içinde özerklik isteyen fakültedir bu. rektörlükten, genel sekreterlikten onaylatılmış afiş götürürsünüz asmak için, "getir bi de ben görücem" diye tutturur fakülte sekreteri. inatlaşırsınız, astırmaz. götürür gösterirsiniz, tamam ben astırırım der, afiş yalan olur.

edebiyat kulübü'nün afişlerinin asılmadığı bir edebiyat fakültesidir kısacası.. pek tabi bunda yönetimin faşist-ülkücü olmasının etkisi var mıdır bilinmez!
    eh, nazım etkinliği yapan bir kulübün afişini neden assın değil mi?

buna ek olarak, kapıdaki özel güvenlik elemanı, siz kapıdan içeri girince "geldin mi gene lan solcu!" diyebilir, bu da olağandır bu fakültede.. hatta yanındaki sivil polise sizi gösterip dalga geçebilir de..
    #1813863 (lyla, 24.06.2007 07:55 ~ 07:58)
  6. sigara içenlerle içmeyenleri ayırmak için tatilden sonra kantini ikiye bölünen fakültedir.
    #3085600 (lev nikolayevic, 02.03.2008 22:42 ~ 18.03.2008 01:44)
  7. yönetiminde tarih bölümünün ağırlıkta olduğu fakültedir. sanat tarihinden olan idarecilerinin o koltuklarda boşuna yer işgalinde bulunması bunda etkilidir. diğer bölümlerinde bunda ne kadar etkisi vardır bilinmez.
    #3275211 (aldibas, 15.04.2008 22:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anadolu universitesi edebiyat fakultesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anadolu universitesi edebiyat fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anadolu universitesi edebiyat fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anadolu universitesi edebiyat fakultesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » dunyayi kadinlar yonetsin » roman okurken olen adam » akp komur iliskisi » terorist bir orgut olarak israil devleti » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » dustan sonra evde havluyla gezen erkek escinseldir » sakin » cirkin kadin yoktur ersin korkut vardir » jordan rudess kim ya » diego armando maradona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » corumlu sabetayist yahudi escinsel ve ajan olmak » ayar aldigi entryi arkadaslarina eksileten yazar » 01 aralik 2008 youtube nin erisime acilmasi » niasin » unutmayan » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak » american history x » ali sami yen stadyumu » oneqeno » bastankara