anadolu besik 

kapat
  1. erkan ogur,ismail hakki demircioglu'nun kalan müzik'ten çıkan albümü.
    #1148313 (laedri, 13.01.2007 22:51)
  2. anadoluyu beşik gibi sallayan ve uyutan bir albüm.
    #1148458 (asmevejiya, 13.01.2007 23:20)
  3. albümdeki eserler şunlardır:

1. Seher Yeli
    2. Yarim Senden Ayrılalı
    3. Bülbülüm Altın Kafeste
    4. Bir Sandığım Vardır
    5. Oy Benüm Sevdüceğüm
    6. Zamanede Bir Hal
    7. Can Ellerinden Gelmişem
    8. Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla
    9. Zahit Bizi Tan Eyleme
    10. Barış Güvercini
    11. Bir Şuh-i Sitemkâr
    12. Eşşeği Saldım Çayıra
    #1148471 (bilgistan, 13.01.2007 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

anadolu besik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anadolu besik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anadolu besik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dikkat cekmek isteyen yazar » karisi tarafindan 300 kez aldatilan adam » viva la vida or death and all his friends » ketoral » black eyed » amira » sozlukte olan birine sozlugu anlatmak » organize isler » bir basligin turevleri » yeni arcelik reklami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games