anadolu atesi ndeki abazan danscilar 

kapat
  1. antalya'da antik aspendos tiyatro'da binlerce kişi önünde icra edilen, anodolu ateşi isimli gösteride, finalden sonra çıkıp;

- abareyyy.. ne zıpladık, hopladık. babında boyun ve bel kaslarını yumuşatma ayağına yerli ve yabancı cıvırlar ile kesişen abazan danscılar.
    korkmaya gerek yok!... fazla değil, bir kaç tane. onlarıda burada yerin dibine sokacağım ki akıllı olsunlar.

hele bir tanesi var ki; evlere şenlik.
    zaten kıl oldum herife.
    olay söyle gelişti.
    bizim bir abimiz var, tur operatörü. bilet falan kesiyor, böyle entel dantel olaylara.

- abi... dedim, yap bir güzellik ayarla bir bilet gidelim şu aktiviteye. bir de 45 euro bayılmayalım..
    + tabii. gülüm, köpeğin olsun bilet .. ne demek?..
    neyse gittik. ortam da 6.000e yakın yedi düvel insan var. bir sürü de cıvır.
    kurulduk baş köşeye seyrediyoruz. bir yandan da sarı bir şeker var. o nu seyrediyorum.
    - lann.. nasip olmayacak mı?. şöyle bir hatun yemek bize çatur, çutur.. diye hayıflanırken, keşke ben de danscı olsaydım. adamlar karizma be...
    diye hayıflanırken ve kadere isyan ederken gösteri bitti. gözlem ve tespit yapmak için çoktüm bir köşeye. elamanları sevrediyorum. bir kaç tane yağız danscı çıktı aniden sahneye. don gömlek. başladılar hareket çekmeye, biryandan hatunlarla muhabbet ediyorlar. sırıtıyorlar falan.
    - lan.. dedim.bir abazan biz değilmişiz. sevindim.
    sonradan duydum ki mustafa erdogan denilen zat-i muhterem elamanları boğaz tokluğuna çalıştırıyormuş.
    üzüldüm..
    #2505514 (sahin k, 22.10.2007 20:46 ~ 20:47)
  2. (bkz: başlık nick entry uyumu)
    #2505532 (double cross, 22.10.2007 20:51)
  3. (bkz: bir hakaret olarak abazan)
    #2505543 (mevta, 22.10.2007 20:55 ~ 21:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anadolu atesi ndeki abazan danscilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anadolu atesi ndeki abazan danscilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anadolu atesi ndeki abazan danscilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anadolu atesi ndeki abazan danscilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» susmak bazen en guzel cevaptir » bree olsen » kafkas coban kopegi » burhan ocal » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv m » ufo infrared teknoloji » playboy tv » yaran facebook iletileri » adanaliyik allah in adamiyik » kari soymaca » komik kufurler » hayvanlarla cinsel iliskiye girmek » a man without love » t c eskisehir 2 sulh ceza mahkemesi » yok baska bir cehennem yasiyorsunuz iste » sabahat abla » basortulu rocker kiz » scylla » 2 eylul 2006 cocuk esirgeme kurumu bahcelievler » kadin polis » coming soon » tifilafet » turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi » kisinin kendi cocukluguna verdigi ogut » hakan ural » metallica » portsmouth » scarlett johansson » cahil » i belong to money » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » jesus to a child » slash » anne kizlik soyadi » havsa » kanli pazar » yuksek topuklar » newcastle united » angel a » umut sarikaya » i belong to naim