anadin 

kapat
  1. (bkz: yok öyle değil)

ibuprofen türevi bir ağrı kesici, hap. şiddetli ağrılar içindir. sırt, eklem, kas, karın, baş vb. ağrılarında kullanılır. diş ağrısında da kullanılır, ama yirmi yaş dişinde hiçbir faydası olmuyor. çiğneyince bir 15-20 dakika kadar rahatlık veriyor o kadar. *
    #4027125 (ashtarte, 30.09.2008 01:23 ~ 01:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iri gogus » radyo uludag » kulak pisligi atmak » gevher nesibe hastanesi » anlamli sozler » vtunnel com » bereket tanrisi » ingilizce kufur etmek » oh macir » serhan sesen » barot » ruyada kedi gormek » trt nin japon dizileri meraki » boyna asilan altin isim yazan kolyeler » rapidshare premium sifresi » kiev otobusu » depresyon belirtileri » mahalle karisi » cool olmak » kir kapilari » yasama erki olarak anayasa mahkemesi » aninda goruntu show » basibozuk » alisamadim » sancak turkleri » siktir yemek » cezayir meneksesi » fotokopini cektir git » ismail yk nin engellenemez populerligi » kavak yelleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » s and m » creative zen x fi » gozlerin ustunde olmasini isteyen bayanlar » yehova » bagimsiz turkiye partisi » cazibe hanimin gunduz dusleri » abberline » kim atti yine o tasi kuyuya » tibet » iyi ve kotu tanrilarin onyargilaridir