ana sayfasinda bu baslik ucurulmus yazan sozluk 

kapat
  1. az önce gördüğüm bir tür klon sözlüktür. hevesli gençler kendi aralarında hazır sözlük kullanıyorlar. hadi yapsınlar etsinler ama, sitenin adresini girip entera bastığım gibi 'bu başlık uçurulmuş' diye kocaman önüme düşünce kötü oluyorum ben. gülmek geliyor içimden, tutamıyorum.
    #3385522 (7th son of a 7th son, 11.05.2008 23:40)

© 2008 - uludağ sözlük

ana sayfasinda bu baslik ucurulmus yazan sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ana sayfasinda bu baslik ucurulmus yazan sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ana sayfasinda bu baslik ucurulmus yazan sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» opusme sahnesi olmayan filmler » metalcilerin genelde gay olmasi » telefonda nasilsiniz diye sormak » yandan cevap » vignette » jitem » bye yerine by diyen msn insani » kasaba fotograflari » metamorphosis » evren bir saka mi » camel natural flavor » eti cicibebe » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » kat » tartar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipersomni » global afazi » bettyboo » tiriska » 1 0 2 » hezeyan » nissan qashqai » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » frank gambale » siyaset din futbol ucgeni » justified » crazy » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » babana soylemezsem » sponge bob