ana gibi yar baba gibi hiyar olmaz 

kapat
  1. çogunlukla doğru bir genellemedir.
    #295520 (secretcode, 31.05.2006 00:09)
  2. (bkz: başlıkta son nokta)
    #295524 (darwen, 31.05.2006 00:10)
  3. sözlükteki babaların rencide olabileceği ve bu sebeple sözlükten soğuyabilecekleri başlık.
    babalara hıyar dememeliyiz. babanın hakkı ödenmez. hakki bulut bir babadır. hakkı bulut un da hakkı ödenemez.
    #295544 (zehiri alınmış kobra, 31.05.2006 00:13)
  4. kendini acur gibi hissedenlerin babasına verdiği ünvandır.
    (bkz: bütün genellemeler yanlıştır)
    #295545 (scarface, 31.05.2006 00:13)
  5. alacağım tepkilerden çekinip açmadığım başlık.
    #295549 (salca, 31.05.2006 00:14)
  6. babasıyla sorunları olan insanların düşündüğü durum.birkaç sene öncesine kadar ben de öyle düşünüyordum.ta ki gerçeklerle tanışana kadar.yani gerçeklerle en çok boğuşanlar babalar oluyor genellikle.anneler belirli bir yaştan sonra oturdukları yerden ahkam kesiyorlar ki kendi annemi buna örnek verebilirim.bu nedenledir ki babalara hıyar derken bir düşünelim.annelere de demeyelim.her anne için veya her baba için geçerli olabilecek bir söz değil bu.
    #295602 (hakande84, 31.05.2006 00:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ana gibi yar baba gibi hiyar olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ana gibi yar baba gibi hiyar olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ana gibi yar baba gibi hiyar olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ana gibi yar baba gibi hiyar olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iri gogus » radyo uludag » kulak pisligi atmak » gevher nesibe hastanesi » anlamli sozler » vtunnel com » bereket tanrisi » ingilizce kufur etmek » oh macir » serhan sesen » barot » ruyada kedi gormek » trt nin japon dizileri meraki » boyna asilan altin isim yazan kolyeler » rapidshare premium sifresi » kiev otobusu » depresyon belirtileri » mahalle karisi » cool olmak » kir kapilari » oyuncak cep telefonu » umumi tuvalette yemek pisiren insanlar » kafa izni » yazar nicklerinin bir alt versiyonlari » yaran besiktas taraftari » aforizmik insan » beyaz in zoraki gulusu » italyan yeni gercekciligi » bay lazarescu nun olumu » babi yar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hey corc versene borc » siire gazele » 2005 2006 sezonu sampiyonu galatasaray » lost control » uziletisim » dogu perincek » turkiye nin saglik sistemi » troublemaker » mevlana » kim atti yine o tasi kuyuya