an itibari ile yazarligi 

kapat
  1. bkz yazarligi ile fevkalade yakın akraba olan, kendini bir şekilde bir misyona ait hissetmiş yazar kimsenin oturduğu konumdur, canlı bağlantı kurulan spikerin soluduğu atmosferdir, canlı yayındır, gizli çekimdir yeri geldiğinde.

çok heyecanlılardır çook. fixtür takip edip başlık parselleyecek kadar işi ileri götürenleri dahi vardır. çırpınıp dururlar bizleri güzel bir geleceğe taşımak için. plaket verilmesi gereken dakik bilgi savaşçılarıdır bu arkadaşlar. gözlerinden öpüyorum ben şahsen.
    #2296034 (hosaf, 11.09.2007 00:05)
  2. televizyon başında yazarlık yapan yazar.
    #2296044 (Acil Cikis Noktasi, 11.09.2007 00:07)
  3. Bu tip yazarlar bana roma muhabiri reha erusu hatırlatıyor. Romano prodi'nin mecliste türkiyenin Avrupa birliği ile münasebetlerine dair söylemlerinden tutun da milanın son transferlerine kadar her haberi an itibarı ile bizlere anlatan bir adam rehu erus. Bazen düşünüyoum da o olmasaydı italyadan haber alabilir miydik acaba? Papa 16. benedictin bile seçildiği haberini ben ondan duydum valla adam her yerde. Bir de Mithat bereket var, o da ortadoğuda her şeyi an itibarı ile yetiştiriyor yıllardır. Muvaffakiyetler diliyorum kendilerine.
    #2296245 (2 ile bolunmeyen tek sayilar, 11.09.2007 00:36)
  4. yazabilecek kaliteli başlık arayan yazar.
    #2296252 (dervisabdi, 11.09.2007 00:37)
  5. yazarlık şayet ölüme meydan okumak gibi ulvi bi göreve hizmet ediyorsa, sözlük de bi nevi kendini yazarak ifade etme ortamıysa, amaç burda da anı yazıya dökerek kayıtlara geçirmek olacaktır. böyle düşünüldüğünde an itibarıyle sol frame, malta türkiye maçı skoru vb. gibi entryler aslında sözlüğün amacını gerçekleştiren entrylerdir. yani anı kayda geçirerek, geçip gittikten sonra unutulmasını önlemek..
    #2296269 (hefeweizen, 11.09.2007 00:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

an itibari ile yazarligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. an itibari ile yazarligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu an itibari ile yazarligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about an itibari ile yazarligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » sulley ali muntari » dibi dibi rek » karboran asit » 80 leri guzel yapan seyler » pkk bahane para sahane » imhotep » buyukcekmece koftecisi » tabu diyaloglari » melih gokcek sevgisinden gozleri yasaran cocuk » pembe krampon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tev anadolu lisesi » dostum arog dedin ankara oyun havasi cikti » tears dry on their own » sevgiliyi uykusunda konusturmak » hrant dink » heroes cry » fethullah gulen » bok atilan seyden olmaya calismak » astroloji » kotu oy veren ibnedir