amsterdam yolcusu kalmasin 

kapat
  1. sözlüğe girmediğim uzun süre boyunca hiçbir şeyin değişmediğini gördüğümde sarfettiğim cümledir. zira ortalıkta eşcinsellik naraları cirit atmaktadır. herkesin inancı, imanı ve fikri gibi g.tü de kendisine aittir. böyle ortalarda süründürmenin anlamı yoktur.
    #4050623 (meksikaliyarimekmek, 05.10.2008 22:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amsterdam yolcusu kalmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amsterdam yolcusu kalmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amsterdam yolcusu kalmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amsterdam yolcusu kalmasin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » merenptah » malagard » cirdigis » emosuz bir turkiye icin elele » herkes kendi olsun » bir sarkiyi ust uste 30 dan fazla kez dinlemek » dar pantolon » basbakan in youtube izlemis olabilecegi videolar » asla asik olunmamasi gereken kiz modeli » aranmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fiat » sarj » antalya gibi bir yerde kasan dandik turk kizlari » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » counter strike » ornidazol » hayati zindan eden kadin » sevismeye ankara ya gitmek » dunyadaki butun turkler buraya » 1 litrelik coca cola cam sise