amsterdam evliligi 

kapat
  1. 2 gay in gönüllerini birbirlerine kaptırmaları sonucu vuku bulabilecek evlilik. yasal olarak uygulandığı tek yer amsterdam olduğu için adını buradan alır.
    #2751403 (chatin, 27.12.2007 00:11)
  2. biyolojik olarak çocuk yapmanın imkansız olduğu izdivaç türü.
    #2751589 (ezikmutesebbis, 27.12.2007 00:54)
  3. amsterdam belediyesinin verdiği yetkiye dayanılarak yapılan evliliktir.
    #2751599 (taharetmuslugu, 27.12.2007 00:57)

© 2008 - uludağ sözlük

amsterdam evliligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amsterdam evliligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amsterdam evliligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taipan » diferansiyel denklemler » yaran minibus diyaloglari » knife » teknolojik tikyler » my marlon and brando » okultist » eritrofobi » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » araf » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » kosullu sevgi » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » gercekten » deadliest catch alaskan storm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » hele bi su ramazan bitsin » bosna hersek milli futbol takimi » decay » gerizekali sevgilim » matrixxx » uzun kot etek giyen turbanli » the dreamers » sozlukteki izmir kompleksi » yugoslav faulu » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » mmrna » popstar alaturka » ask tenceredir » daracik giyinen turbanli kiz