ampulu icimde hissediyorum 

kapat
  1. anlayamadığım sebeplerce akp ye oy vererek belki de hayatının en büyük hatasını yapmış yurdum insanının, son olarak elektriğe gelen %21 zamla birlikte hemen akabinde söyleyebileceği cümle.
    #3636004 (dickheadjapanesesoldier, 08.07.2008 10:45 ~ 10:46)
  2. (bkz: kim yaktı lan ışıkları)
    #3636009 (fatihkul, 08.07.2008 10:47)
  3. - ampulu icimde hissediyorum
    + hasan, kaç defa girdiği belli değil
    - olur mu bu ilk abi
    + lan manyak şimdi floresan soktular ondan sana ilk defa gibi geliyo
    - folluş mu oldum abi
    + sadece sen değil, ülke olarak .

edit: sözlükte floresan'dan hoşlanan arkadaşlar varmış özür dilerim bilmiyordum, aranıza girmeyeyim ben .
    #3636029 (templar, 08.07.2008 10:53 ~ 11:37)
  4. - ampulu icimde hissediyorum
    - ee, napalım?
    - çok acı veriyor!
    - ulan girene kadar niye sesin çıkmadı?
    - abi hissettirmeden soktular.
    - hepimiz aynı durumdayız, üzülme. bu da gelir, bu da geçer.
    - o değil de, bir de kırılsa?
    - ağzını hayıra, kıçını bayıra aç hamdi...
    - abi kıç mı kaldı allah aşkına?
    #3636040 (crysania, 08.07.2008 10:56)
  5. 2002 secimlerinden sonra sürekli akp'yi yenicem, deviricem türü kendinin bile inanmadıgı sloganlar atan baykal'in 2006 secimlerinden sonra söylemesi muhtemel şey.
    #3636155 (tu kaka bana, 08.07.2008 11:31)
  6. (bkz: ampulü hissediyorum gözlerim kapalı)*
    gözler gerçekten de kapalı...
    #3636161 (jikase, 08.07.2008 11:33)
  7. el cevap: dikkat et patlamasın.

(bkz: içinde patlamak)
    #3636166 (zedx, 08.07.2008 11:34)
  8. (bkz: dostum sen kocaman bi çılgınsın)
    #3636177 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 08.07.2008 11:35)

© 2008 - uludağ sözlük

ampulu icimde hissediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ampulu icimde hissediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ampulu icimde hissediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» domaltip bafilemek » arcil ve sota » milli gurur milli forma » beyaz etli prens » righteous kill » albert finney » americanista » gse » i belong to che » ntv muhabiri » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » richard ramirez » iran » sana suresiz izin veriyorum » bir seytan in papazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arcadium » ozgur tutsak » cehennemde gerekli malzemeler » kaybetmek esraridir olmanin » frikigin cift vurusa donusmesi » guatemala » autoshow 2008 » ne dedene nene de ne nenene dede de » deniz feneri dernegi davasi » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » agzini yalamak » bir kadini kendine asik etmenin yollari » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » kitap yazdigi icin hapse atilan insan