ampirikuku 

kapat
  1. kokona diye de tabir edilen sosyetik ve hasta ruhlu insanlar için kullanılan tabir. ilk kez bülent üstün falan kullanmıştı galba tam hatırlamıyorum..
    (bkz: bülent üstün)
    #653417 (pregnantcheerleader, 21.09.2006 13:36)
  2. efendim kelime şuradan geliyor; kelimeyi üçe ayıracağız ve am-piri-kuku olarak bölmüş bulunacağız. bu noktadan sonra 1. ve 3. kelimelerin anlamlarının aynı olduğu düşünülürse, pir kelimesi de işin üstadı anlamına geliyorsa eğer o zaman, işini bilen, kukuların şahı kuku anlamına gelen bir kelime ortaya çıkıyor.
    #653454 (devedikeni, 21.09.2006 13:48)
  3. gözlemsel kuku
    #653570 (zemberek yılanı, 21.09.2006 14:46)
  4. 30 yıldır bilinen kullanımı ile saçmalamakta ısrar eden bünyelere söylenen argo kelime.
    (bkz: sikintros)
    #4074726 (kamil, 11.10.2008 16:56)
  5. deneme yanılma yöntemiyle kukuyu bulma işlemi.
    #4602899 (yes comment, 29.01.2009 05:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ampirikuku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ampirikuku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ampirikuku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ampirikuku. Copyrights of the articles are belong to their authors.