ammvl 

kapat
  1. hakkında entry girilmediğini görüp şok olduğum yazar kişisi.kendisini bugün tanıma fırsatı buldum ve süper geyiklere doğru yol aldık.artık zirve mirve diye beklemeyelim içelim takılalım diyorum burdan.
    (dukur, 28.09.2006 20:39)
  2. kendisiyle masanın bayağı bir ucunda olması sebebiyle pek konuşamadık ancak şu diyaloğa şahit oldum.
    fahri:):ammvl ne abi?
    ammvl : hiiç..
    (kahvekremasi, 28.09.2006 20:44)
  3. 3.nesil çaylak diye bir entrym vardı bir zamanlar, o da silindi gitti modlar tarafından * .

ayrıca, yürüyelim be dukur hocam diyerek ilk entryme yanıt vermek istiyorum.
    (ammvl, 28.09.2006 20:46)
  4. zirvede iyice kaynaştığımız hoşsohbet yazar kişilik.mt ye sokacak beni.söz verdi...
    (angelripper, 28.09.2006 20:52)
  5. bu zirvede kaynaşmak kısmet olmadı, masa uzun, oturduğumuz mekan pek bir kalabalıktı. olsun, yeni zirveler ne güne duruyor diyorum. selam ederim. *
    (kedileriseviniz, 28.09.2006 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beni orada arama » ayar veren sarkilar » galatasaray tezahuratlari » uludag timsahlar » istifa » karanligin lideri » yalnizligin anlasildigi anlar » saeglopur » kutsal degerlere hakaret » badehane » cevapsiz soru » anam anam diyim ben sana » hasilat bilgisi » sivas in tarihi eserleri » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » deli husnu » eskidendi cok eskiden » ali pasa camii » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » kadinin sessizligi » emirgan » ahmet saglam » tel toka » serruh kaleli » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » sozluk iletilerini alt alta okumak » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » bana soz ver » iron maiden a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa