aminolu arnold 

kapat
  1. ismi arnold olan, amino'da doğan bir kişi..

(bkz: torinolu hakan)*

ağlayan edit : sadece bir çağrışım yapmak isterken başlık bana kalmıştır.. amino ve arnold kim ve ne ola ki.. hiç bir fikrim yok..
    #3690748 (ozpandora, 20.07.2008 05:56 ~ 06:02)
  2. memleketi çok ilginç olan bir arnolddur.*
    .mınoğlu arnold ile akraba olabilir.
    #3690754 (folie a deux, 20.07.2008 06:10)
  3. (bkz: minyeli abdullah)
    #3690777 (bairam hoshtempo, 20.07.2008 07:34)

© 2008 - uludağ sözlük

aminolu arnold başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aminolu arnold ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aminolu arnold nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » uludag sozluk altin gunu » sener eruygur » deniz fenerini unutmayin » anneme » dengir mir mehmet firat » nietzsche agladiginda » discilerden nefret etmek icin nedenler » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » burada allah yok peygamber de tatilde » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » jan jojem » muhalif oldugu icin hapse giren insan » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizkaciran damat » mutluluk » dayanilmaz kelimeler » tikky mouse » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » incir pub » kabul ediyorum carlos benden iyi » istatistiktir » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » hayat fatal i neden yoruyorsun » erkeklerin guzel kadin zaafi » tarhana » kitap okumayi marifet saymak » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » yozlasan halkin vahim durumu