amigo birol 

kapat
  1. yemeyip içmeyip türk milli takımlarının her maçına giden milli amigomuzdur*. fi tarihinden kalma tezahüratlarını ısrarla değiştirmeyen amigomuz seyircisiz oynanan türkiye moldova maçının akreditasyonuna da kendini sokup t.f.f üyeleriyle maçı seyretmiş ve desteğini esirgememiştir**.
    #725732 (kapaparantez, 11.10.2006 23:37)
  2. eminönü meydanın da büfesi vardır.
    #725858 (karpuzkabugu, 11.10.2006 23:59)
  3. eminönü meydanındaki büfesi artık yoktur bildiğim kadarıyla. 2008 yazında istiklal'de tramvayda denk gelip sohbet etmiştik. fransa'ya,kore'ye her yere gittim, şimdi eminönü'ye çorap satmaya gidiyorum sözüyle beni bir garip etmişti.
    #5395881 (broken beat scarred, 15.06.2009 10:21)
  4. sirkeci de çorap satan amigodur.
    edit: mustafa denizliye honda misali uçan versiyonu için.
    (bkz: amigo orhan)
    #5395893 (peynirciks, 15.06.2009 10:24 ~ 10:28)
  5. aynı konuşmadan bir başka hikaye. birol abimiz, hasan doğan ile görüşmek ister. 40 yıllık milli takım amigosu, sadece futbol federasyonu başkanı ile konuşmak ister. hasan doğan, kendisini tanımasına bilmesine rağmen onu kabul etmez, kapıdan içeri sokturmaz ve dışarı çıkarttırır.
    #5395898 (broken beat scarred, 15.06.2009 10:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

amigo birol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amigo birol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amigo birol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amigo birol. Copyrights of the articles are belong to their authors.