ami gotu dagitmak 

kapat
  1. mahvolmak, göt gibi kalmak, yaraa yemek, parçalanmak gibi anlamlar içeren argo söz. yok yok bildiğin küfürlü söz.

mesela kayak yaparken yuvarlanıp kafayı da taşa çarparsan bu görevi yerine getirmiş olursun. öle de bilirsin.

sonra 12 bira içip üstüne antibiyotik alırsan bu görevi hayli hayli yerine getirmiş olursun. hatta antibiyotik içmesen de olur.
    #3567541 (www wwwwwwwwww www, 21.06.2008 20:47)
  2. (bkz: agd olmak)
    #3567556 (lolita lempicka, 21.06.2008 20:51)
  3. finaller önceki işi ami gotu yaymak olan kişinin finaller sonrası alacağı hal. kaçınılmazdır.
    #3567569 (Kechi, 21.06.2008 20:54)
  4. Başarısız olmak, işleri berbat etmek.
    #3912303 (Zayi, 03.09.2008 23:52)
  5. (bkz: amidamaru)
    #3912310 (folie a deux, 03.09.2008 23:53)
  6. (bkz: götü bası dağıtmak)*
    #3912318 (fearful, 03.09.2008 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ami gotu dagitmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ami gotu dagitmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ami gotu dagitmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luksemburg » musaaden olursa ben gidiyorum » neden hala » istanbulrumazinligi com » rafineri » metroda cift kale mac yapmak » sener eruygur » ferigim » ask nazlanir » secretcode » isik ver bana » alparslan erdem » hayat » albert finney » hep boyle kal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tovarlak » onune gelene hakaret eden basbakan » tanrinin yoklugu » leonce ile lena » frank rijkaard » iskender buyuk » beziman » fugitive pieces » asagipinar tumulusleri » bluevelve » sigara icemeyen insan » jakob van hoddis » kavusamazsin orospu olur » izmir ekonomi universitesi » it won t be long