amerikan askerleri 

kapat
  1. Youtube'da bol bol klipleri olan özgürlük getirdikleri her ülkeyi bomb.k eden,ellerinde cep telefonu sırt çantalarında nescafe ve mcdonalds olan, para için ölüme giden zavallılar...
    (il010471, 29.12.2006 02:53)
  2. amerikan ordusunun kerhaneden farkının olmadığını gösteren askerlerdir. yapılan grup seksler, tecavüzler, gay ilişkiler ve türlü iğrençlikler abd ordusunun kokuşmuşluğunun belirtisidir.
    (chilavert, 21.02.2007 13:34)
  3. şereften yoksun adi çapulculardır. kız, erkek ve hayvan falan avlarlar sürekli.
    (karin, 08.05.2008 09:29 ~ 09:30)
  4. genelde yaptıkları devriye gezip saldırıya uğrarlarsa hava desteği çağırmaktır. hemen hepsi bizim komandolar kadar eğitim almıştır profesyonel ordu mantığı üzere ancak herşey eğitimle olacak değil tabi ki. ayrıca hepsi kevlar kurşun geçirmez yelek giyerler.
    (westphalia, 08.05.2008 09:37)
  5. insanlık, merhamet, karakter, göreve itaat, vatanseverlik olarak on tanesi asla bir türk askeri kadar olamayacak askerlerdir. maaşları iyidir, donanımları çoktur ama hayvandan farkları yoktur. hepsi bu.
    (pancake, 08.05.2008 09:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bahir » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » arwen » alternatif spam mail senaryolari » pimpmysearch com » yer cekiminin faturasini odememek » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » will it blend » hedge fund » biiznillah harf i cerrleri de ogrendik » bi biskreme verdim » cappie pondexter » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uc karim var size ne » dali and i the surreal story » sey » montajelemani » madde » vladimir vladimirovic mayakovski » ronin » pembe de olsa panter panterdir » boyun citlatmak » any god will do » gittin » sofya » death station » sass » deeplomattt » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa