american pie 2 

kapat
  1. bir devam filmi...american pie adlı filmin yaptığı gişe başarısı üzerine çekilmiştir... ve genelde ikinci birinciden asla iyi olmaz düstüruna tokat gibi bir cevap patlatmıştır... neredeyse ilkinden daha başarılı olmuştur... çok komiktir, eğlencelidir...
    #412033 (don santino corleone, 10.07.2006 17:12 ~ 17:32)
  2. serinin ilkinden iyi olmayan film. başarı olarak sıralanırsa 1>3>2 şeklindedir. steve stifler karakterini canlandıran sean william scott american pie 3* 'de en yüksek performansını göstermiştir.
    #412082 (roy mustang, 10.07.2006 17:34)

© 2008 - uludağ sözlük

american pie 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. american pie 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu american pie 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlarin her seyi hatirlamalari » orijinalinden guzel olan coverlar » favori uludag sozluk yazarlariniz » gidiklanma » sizoid kisilik » ergenlik cagindaki erkek » istanbul a donmek » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » kariyer net » when a blind man cries » envlusyon melankolisi » polemik yok mu yahu » sizoaffektif bozukluk » temel fikralari » sonic syndicate » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » spor tirmanis » tik » turkiye de yeterince camcak olmamasi » toplumda hic falsosu olmayan insan » psikojen koma » ozellestirme idaresi baskanligi ni ozellestirmek » kaan » kayip prenses » babayaro » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » kesif sanrilari » alev korun » ats iki » tegetsel konusma » kitapevi