america the brutal 

kapat
  1. six feet under ın bringer of blood(2003) albümünün 2. şarkısı.

i'd rather died than to live in this fucked world
    mr. president i'm not here to do your dirty work
    alone, i think i'm fighting a losing battle
    worth dying not for oil
    no war amerika the brutal
    listen it's a fucking joke and they make you believe it on the tv
    that's how they deceive you-
    i watch and i listen and i question their reasons
    you know what, i don't fuckin believe em
    when i want to know the future i look into the past
    i think of my best friend and his stories of vietnam
    and now i got a cousin fighting in iraq, and i want her coming back
    i'm not afraid to speak my own mind
    i don't use the first amendment to hide behind
    i'm guaranteed that freedom, i'm born with that right
    and for that i'm ready to fight
    i'd rather die than to live in this fucked world
    fake president, i'm not here to do your dirty work
    alone i think i'm fighting this losing battle- worth dying?
    #2412460 (mevta, 01.10.2007 22:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

america the brutal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. america the brutal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu america the brutal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about america the brutal. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » konserde sahneye turban firlatan cilgin kizlar » remzi sedat incesu » hz muhammed in bir anda okumasi » oy verin lan » music sounds better with you » felaketim olurdu aglardim » hot for you » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » chp nin secim kuponu » kiz kardesinin msn gecmisini okuyan abi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » siyah » balestrino » tikanma » sakalasirken hamile kalmak » yogurt yapmak » cagan irmak in komedi filmi yapma olasiligi » hali saha takimlarinda mutlaka bulunan tipler » sunu bir dakika tutabilir misiniz » golas empula yulun » ugly