america s army special forces 

kapat
  1. amerika' lı gençleri savaşa özendirmek amaçlı yapılmış amerikan yapımı beleş first person shooter oyunu. eskiden 700 küsür megabyte lık sürümü net üzerinden ücretsiz download edilebiliyordu. şimdi yeni versiyonları ve yamaları ile birlikte 3 küsür gigabyte lık versiyonu 3 dolara indirilebiliyor. oyun güzeldir, gerçekçidir, net üzerinden oynanır, eğitimini bile bitirmek bayağı kastırır. 2 kurşunda ölürsünüz. bitti.
    #2422356 (selfless, 03.10.2007 19:32)
  2. tamamiyle freeware bir eğitim oyunu. fakat installer boyutu yaklaşık * 3 gb ı buluyor.içersinde co op yerine getirebileceğiniz pek çok eğitim görevi ve senaryolar bulunuyor. oyunun 2.8.3(1.91) versiyonu yükleme dosyası için:

http://www.aaodownload.com/

i kullanmanızı öneririm. indirirken flasget veya bir fdm kabul ediyor. patch (2.8.3.1) ise sitenin kendisinden veya yönlendirilen sitelerden birinden indirebilirsiniz (63 mb). senaryoları oynamak için map packleri(~250 mb) indirmeniz şart. installer ın boyutunu düşük tutmak için içersinden çıkartılmış. bu mapleri de ya oyundaki sistemden indirin ya da ana sitedeki linten.

http://www.americasarmy.com/
    #3196109 (notrinova, 27.03.2008 10:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

america s army special forces başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. america s army special forces ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu america s army special forces nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about america s army special forces. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » baska boyutlardan gelmis sarkilar » merhaba » yaran kaygisizlar replikleri » karmaturk » sauron » cm 03 04 » dans ederken cocuga tekme atmak » araba kullanirken dumur olunan olaylar » zapdos » sevgilisine mal diyen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » altin adimlar » athena » sabahsabah » sevginin o gelmez yazlari » soguk kuvet » bekareti savunamayan kisiliksiz ve aciz erkek » agactan duserken soylenen spontane sozler » mahir cayan » lakerda » bir cokluk ifadesi olarak damacana