ameliyat sonrasi ilk gaz 

kapat
  1. yasandigi an oh be dedirten anlardandir. ic organlari kapsayan ameliyatlar sonrasi bu an dort gozle beklenir.

bu durumdan bi haber olan ameliyat olmus hastaya doktorun ikide birde " gaz cikardin mi? " diye sormasi, hastanin dumura ugramasina neden olabilir. hasta soruyu " sen mi ossurdun ! " diye algilar. kendi kendine " acaba biri ossurdu da doktor benden mi biliyor ! " seklinde endiseye kapilir. zira toplum icinde ossurmak hos degildir. hasta ezildikce ezilir. doktor gittikten sonra ise hasta, " kim ossurdu lan ! " diye cevresindekilere kizar.
    #2042742 (judas, 31.07.2007 10:50 ~ 02.09.2007 12:33)
  2. ameliyathanelerin çok fena soğuk olmasından kaynaklanan bir hadise..
    #2042898 (novakatinamite, 31.07.2007 11:29)
  3. çıktıktan sonra yemek yemeye izin verilir genelde.. neden bilmem.
    #2754504 (dawsonleery, 27.12.2007 19:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ameliyat sonrasi ilk gaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ameliyat sonrasi ilk gaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ameliyat sonrasi ilk gaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ameliyat sonrasi ilk gaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » pineapple express » ay yildiz » sevisirken ezan okunmasi » herkesin icinde soylemek istemedim » kahvalti yapmayi ozlemek » benim kurt arkadasim da var alevi kankam da var anamin da basi ortulu » sevgiliyle diyaloglar » one hit kill » kufuret com » yemegi sapurdatarak yemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » earendil » yast » serhan sesen » siyah sut icen beyaz zenci » bir delinin gunlugu » norbert gstrein » catal sapiyla cay karistirmak » snatch » fzr 2000 » aglayamamak