ameliyat masasinda kalmak 

kapat
  1. - mehmet abi n'apıyosunuz siz abi ?
    - burada kalıyoruz olum biz ailecenek
    - abi burada yaşanır mı ya deli misiniz ?
    - ne var olm işte. kırk yılda bir ameliyat oluyor zaten o zaman yengenle pazara çıkıyoruz dönene kadar bitmiş oluyor.
    - abi bir başlık bu kadar yanlış anlaşılır yani bravo
    - ee yeniyiz daha alışacaz.
    #1831639 (CayveSigara, 27.06.2007 21:17)
  2. -hocam napıyon o masada
    *abi ameliyat giderlerini ödeyemedik burada kalıyorum çıkarmıyolar dışarı napalım.
    -anladım bir yardımım dokunursa eğer,
    *tabi kardaşım hemen bir kaç yüzlük attırıver
    -hö
    #1831709 (CRAnium, 27.06.2007 21:30)
  3. evindemi yoksa ameliyat masasındamı ölmek istersin? gibisinden bir cümle içinde yer alabilecek bir kelimedir * doktorun insan yüzüne söylemesi kalp sıkışmasına ve soğuk soğuk terlemesine yol açar insan vücudunda!..
    #1831805 (vladurakul, 27.06.2007 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ameliyat masasinda kalmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ameliyat masasinda kalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ameliyat masasinda kalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nothing came out » intel l7300 » serinleme yontemleri » patrick star » zihinsel masturbasyon » kizlarin hicbir zaman degismemesi sorunsali » blues traveler » bekir cosar » zero order phase » hasta yakini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci