ameliyat esnasinda ayilmak 

kapat
  1. tanim : asagida kaynagi verilen haberden esinlenilmis baslik.

kaynak : http://msnyasam.milliyet....01/07/son/sonyas02msn.asp

- doktor bey, o kadar da el altindan bin lira fazladan verdik lan namussuz, oyle dikilir mi orasi ?
    + terzi miyim ben hayrullah bey, hem benim isimi bana ogretmeyin; iyi oldu da uyandiniz, maazallah nesteri unutuyorduk iceride...
    #2805300 (faidelibilgi, 07.01.2008 23:31)
  2. anestezistlerin kariyerlerinin bitmesine sebebiyet verecek eylem.
    #2805352 (WoLF, 07.01.2008 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

ameliyat esnasinda ayilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ameliyat esnasinda ayilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ameliyat esnasinda ayilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ultraslan » football manager 2009 » the summer of katya » var misin yok musun » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » vudu » tik » turkmenistan milli futbol takimi » metabolik sanrilar » bir kadinin en seksi oldugu an » betimle beni behcet » erkek berberinin dirsege yaslamasi » 412 » i love this game » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » children of a lesser god » hiperestezi » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » bulent ersoy un gotik olmasi » konfuzyon » i m so lonesome i could cry » peugeot 307 » halklarin kallesligi » sozlukteki pkklilar » sarki isimlerinden mesaj yazmak » kul yutmaz » bc brno » brick top » kurdun gelini » kondansasyon