ameliyat cok iyi gecti ama hastayi kaybettik 

kapat

1. aslında ameliyatın çok iyi geçtiğini ama hastanın yaşamak istemediğini! belirtirmiş gibi duran cümle. doktorun canına susamış olması lazım bunu söylemesi için türkiye şartlarında.
    #1335147 (kutupsal form, 22.02.2007 20:32)
  2. -doktor hasta ex oLdu..
    +oLsun ameLiyat iyi geçti ya.. aLnımız pak, yürüyüşümüz dik oLmaLı..
    #1335155 (Tucimania, 22.02.2007 20:37)
  3. - ameliyat çok iyi geçti ama hastayı kaybettik
    + doktor bey merak etmeyin. hasta çişe gitti, gelir birazdan..
    - umarım ayakta işemeye çalışmaz

(bülent ersoy'u ameliyat eden doktor ile hemşiresi arasındaki sohbet)
    #1335162 (salca, 22.02.2007 20:40)
  4. Doktorun "ameliyat esnasinda muhabbetin güzel gectigini hatta dördü tamamlasaydik hasta masasinda okey cevirecektik; fakat hasta isteksiz oldugundan kahve icinmekle yetindik, muhabbete daldigimizdan hastayla ilgilenemedik karni acik kala kaldi..." demesidir...
    #1335184 (kültürsüz dinazor, 22.02.2007 20:45 ~ 20:48)
  5. alıştıra alıştıra söylemek.
    #1335186 (geranium, 22.02.2007 20:45)
  6. - ameliyat cok iyi gecti ama hastayi kaybettik
    + olsun doktor bey.. önemli olan yarışmaktı, artık önümüzdeki ameliyatlara bakacağız..
    #1335196 (salca, 22.02.2007 20:48)
  7. olayı ilker yasin anlatırsa;

ameliyat çok iyi geçti ama hastayı kaybettik

fakat o da ne? gerilerden gelen doktor hastaya müdahale etti ve hastanın yaşama şansı devam ediyor. hasta hem öldü hem yaşıyor..
    #1335216 (salca, 22.02.2007 20:54)
  8. -ühühhühü babamın öldüğüne inanamam
    -ben de ben deee ühühü
    +eeh. s...cem ha .. yalan borcumuz mu var size! öldü diyosak öldü işte. ipnelere bak yaa..
    -ööh öhhö ee şey faruk bey...

(bkz: yiğit özgür)
    #1335896 (kacak kelebek, 22.02.2007 22:56)
  9. (bkz: iyi oynadık ama kaybettik)
    (bkz: şerefli mağlubiyet)
    #1335901 (insatiable love, 22.02.2007 22:57)
  10. kendine de biraz anestezi uygulatan doktorun lafıdır.

+ ameliyat çok iyi geçti ama hastayı kaybettik.
    - ne! ...ama nasıl olur?!
    + off... kafam taşşak gibi.
    #1335932 (Ghost Whisperer, 22.02.2007 23:02)
  11. artik onumuzdeki ameliyatlara bakicaz diye devam etmesi muhtemel cumle.
    #1335943 (unusual suspect, 22.02.2007 23:04)
  12. "önemli olan gidilen yol değil, varılacak yerdir" felsefesinin dinamik taşlarından olan özlü söz. "dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinizle ilgilenir" sözü daha bir kallavi olduğundan kullanım alanı karikatür seviyesindedir.
    #1335955 (mermer yedigim gunler oldu, 22.02.2007 23:06)
  13. - amiliyat nasıl geçti doktor bey? çükü dikebildiniz mi?
    + ameliyat çok iyi geçti ama hastayı kaybettik.
    - ulan altı-üstü bi çük dikecektiniz, nasıl hastayı kaybettiniz?
    + çük ameliyathanenin penceresinden aşağı atladı.
    - eeeeee
    + ne eeee... ameliyat başarılı olduğu için adam da çükün peşinden düştü.

( bu diyalogun benzerini bi mizah dergisinde okumuştum ama hatırlayamadım şimdi)
    #3422580 (huznun isyan olsun, 20.05.2008 15:02)
  14. + ameliyat çok iyi geçti ama kontrolü kaybettik.
    - nasıl ya? ne oldu anlamadım?
    + ameliyat rüzgar gibi geçti ama hemşireyi cezbettik.
    - nolur, gerçeği yalnızca gerçeği söyleyin.
    + ameliyat tüp gibi geçit ama iyi sabrettik.
    - doktor bey dayanabilirim. oğlum yaşayacak mı?
    + beyefendi, oğlunuz 28 yaşında, sünnet ettirmek şimdi mi aklınıza geldi?
    #3422609 (benjcev, 20.05.2008 15:08)
  15. (bkz: asprin bile verdik yaşamadı)
    #3422611 (aman heri, 20.05.2008 15:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ameliyat cok iyi gecti ama hastayi kaybettik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ameliyat cok iyi gecti ama hastayi kaybettik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ameliyat cok iyi gecti ama hastayi kaybettik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ameliyat cok iyi gecti ama hastayi kaybettik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » yeni mezun psikolojisi » sevginin o gelmez yazlari » melih gokcek vs kemal kilicdaroglu » michael jordan » liberalizm » settar tanriogen » xabi alonso » basliklari alt alta okumak » martoy » deyme benim keyfime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gabor kiraly » aziz kocaoglu » strangers in the night » there was a time » gunun ayari » karl marx in boluculerin gotune kacmasi » assis par terre » anyway » boluculuge karsi cikan sahip bekciler » hamakat