amele yazarlar 

kapat
  1. kimsenin yazmaya cesaret edemeyeceği yazarlardır.
    #2011103 (kasgarli tost, 26.07.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

amele yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amele yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amele yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevistigi evde esyasini unutan erkek » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » kolpacino » turkiye de biranin cok pahali olmasi » canim cigerim » alim icin din yoktur » syme » vanity is definitely my favourite sin » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » serbest kararlilik » ask yaralar » amin oglu behcet » yillara gore kahvalti aliskanliklari » isik ver bana » eksileri umursamayan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlugu karistirmak istemek » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » yemek yemenin ilkellik olmasi » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » babanin ensesine saplak atmak » ha bu diyar » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » kim nerede » kktc ile turkiye farklari » righteous kill » kizlari guzel gosteren detaylar » yasamsal tespitler » zeplin