amele yaniginin kisiye kattigi seksapel 

kapat
  1. kişinin, güneş ışınlarına uzun süreli maruz kalırken üzerinde bir atlet bulundurması sebebiyle ortaya çıkan "amele yanığı"nın kişiye kattığı seksapelin ölçülemeyecek kadar yüksek seviyede olması durumudur. Facebook'ta pek çok hatunun kuşatmalarına maruz kalan ve bu durumdan son derece hoşnut olan ameleleri düşündüğümüz vakit bu tespit kendi kendini doğrulamaktadır.

Böyle durumlarla yüz yüze gelince insanın amele olası geliyor.
    Biz ki yıllarca dirseklerini türk eğitim sistemine feda etmiş neferleriz. Atlet, güneş ve birleşik kaş üçgenine yenik düşmüş olmaktan dolayı utanc duymaktayız. Yarından tezi yok biz elleri kalem tutan bireyler atlet-don kombinasyonu yaparaktan sahile iniyoruz.

(bkz: Biz de ameleyiz biz de seksiyiz)
    #3840427 (cemsbg, 19.08.2008 17:45 ~ 17:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amele yaniginin kisiye kattigi seksapel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amele yaniginin kisiye kattigi seksapel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amele yaniginin kisiye kattigi seksapel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amele yaniginin kisiye kattigi seksapel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » dolph lundgren » tuition » dort kafadarlar » sifilis » melankolik » gorulebilecek en kotu ruya » abher » dans ederken cocuga tekme atmak » one hit kill » guldunya albumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » son ittifak » button » open your mind » oss 2008 » sunu bir dakika tutabilir misiniz » ozur dilerim gec kaldim » degirmenler » turgon » kitle partisi » insanlar