amel i manda 

kapat
  1. günümüz Türkçesindeki "şişman" kelimesine karşılık gelen osmanlıca tamlama
    #926520 (rweasley, 29.11.2006 17:45)
  2. geçtiğimiz günlerde selahattin duman abimizin makalesinde kullanıp başını oldukça ağrıtan tanımlama.
    #926572 (koko, 29.11.2006 17:59)
  3. (bkz: manda)
    (bkz: manda yoğurdu)*
    #926577 (pilotmont, 29.11.2006 18:00)
  4. gercek manasi isinden geri kalan dir.
    #926589 (imhotep, 29.11.2006 18:02)
  5. amel olmuş manda demektir *
    amel: ishal
    #926606 (paleface, 29.11.2006 18:05)

© 2008 - uludağ sözlük

amel i manda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amel i manda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amel i manda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekliyorum » linger » jean paul sartre » ferigim » suzinak » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » ask yaslandirir » tatilde calismak » jan devrim » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » teknosa » revenge » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » capa » sevebilme ihtimalini sevmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sonraki blog » kaybetmek esraridir olmanin » royal academy of dramatic art » atilla kart » ders calismaya baslama gazi » islam ve demokrasi uyumlu mudur » kitap okumayi marifet saymak » ciftin ozel gunu » atm den makbuz isteyen anarsist genc » hrant dink » yildirim demiroren » full metal jacket » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » beklenti » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin