amed ne lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. amed
  2. koma amed
  3. an dergehde geh geh keh kuh amed geh geh kuh keh
  4. amed firtinasi
  5. diyarbakir in adi amed olsun

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» afsin in tarihi eserleri » okey oynamayan dorduncu selim » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » fyodor mihailovic dostoyevski » putsch » 06 gel 31 » hintli mucahitler » isveren prim borclarinin affi » profesyonel askerlik » anoreksiya » sinav dergisi » berlin in mimari eserleri ve muzeleri » futuremark » disk » capan » death pierce me » tarassud » icinde seker var diye cay icmeyen insan » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » haydi hayirli traslar » ferhat guzel » koncinalar » tomas sivok » thalia » kadinin sessizligi » hepsi posta da sloganli reklam » karpuz kokusu » four seasons hotel bosphorus » ege kitap gunleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa