amdiven 

kapat
  1. bayanların kışın kukularını soğuktan korumak için giydiği giysidir.
    bildiğin külottur ulan.
    #2897316 (serbes maganda, 26.01.2008 01:44)
  2. kukunun üzerinde girilmez yazan tabela olsa gerek.*
    #2897335 (bush un metresi olan ayi, 26.01.2008 01:47)
  3. beyindivenliklerinde beyinlerini muhafaza edenlerin son çıkarması. beyindivenlik dediğim de incir çekirdeği hacminden fazlasını almayan, belaltına takılan bişeydir.
    #2897349 (upsy daisy, 26.01.2008 01:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amdiven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amdiven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amdiven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amdiven. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » yogurt yapmak » turkiye petrol jeologlari dernegi » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » durakta inecek var » hamakat » vazgecemeyecek kadar cok sevmek » araclarin imal tadil ve montaji yonetmeligi » seni seviyorum dedikten sonraki an » devrimcilerin ve komunistlerin esek arisi olmasi » herpa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alkislarlayasiyorum com » mahir cayan » quenya » guldunya » baykal in chp yi elestirmesi » son ittifak » the shining » nasil deli oldum » pidgeotto » drogba fener de