amd turion 

kapat
  1. şu anda mobile-32 versionunu kullandığım kesinlikle diğer makinadaki centrino işlemcinin eline bi kaç kere vermiş amd işlemcisidir. ayrıca ati ile evliliği de çok iyi olmuş nereden mi biliyorum (bkz: MSI MEGABOOK L710)
    #1081890 (drlinux, 30.12.2006 21:29)
  2. laptopumun işlemcisi. 1.6 ghz çift çekirdek olmasına rağmen vista performans testinde 3.2 puan almıştır. başka bir laptopta intel 2.0 çift çekirdek işlemcinin aldığı puan 3.

çok kaliteli ürünleri vardır ve performansta intelin eline havada karada vermektedir.
    #3574661 (yoga yapan mistiq kedi, 23.06.2008 20:01)
  3. aşırı ısınma problemi gözlemlediğim işlemci.
    #3574679 (bleak poison, 23.06.2008 20:06)
  4. ısınma problemi göstermeyen işlemci, laptopda en yüksek 55 santigrat derece gördüm. o da 1280 x 800 çözünürlükte unreal tournament 3 oynarken.

oyunun istediği özelliklere dikkat!
    #3574698 (yoga yapan mistiq kedi, 23.06.2008 20:11 ~ 20:29)
  5. genel olarak intelcilerin amd çok ısınıyor diyerek laf atmalarına maruz kalmış amd modeli.
    *
    #3574752 (bozuk turntable sahibi dj, 23.06.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

amd turion başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amd turion ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amd turion nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ultraslan » genc manyaklar rahatsiz » hipokinezi » wilbur smith » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » sizoid kisilik » subresyon » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » camel natural flavor » okultist » 21 haziran » zuhahahaha denecek entryler » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » jeffrey kahane » dam basinda oturan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » womanizer » solcu kizlar veriyormus hikayesi » discover channel in marmaray belgeseli » decay » muzaffer izgu » hipermnezi » sezgin gezgin » halit akcatepe » cingirakli top » maca kizi bilmeyen giremez » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » zollinger ellison sendromu » we are but falling leaves » okul kantininde kimiz satilmamasi