amd opteron 8222 se 

kapat
  1. AMD'nin sunucu bazlı sistemler için ürettiği opteron serisinin işlemcilerinden birisidir . intel xeon işlemciler gibi düşük güç , yüksek stabilite sağlayan bu işlemciler günümüz server'lerinde en çok kullanılan işlemcilerdir .

3 Ghz işlemci hızı , 1024kb'lık L2 cache belleği ve 1 ghz'lik bus hızı vardır . Bu işlemci amd'nin 90 nanometre üretim teknolojisi ile üretilmiş olup teknik detaylar için :

işlemci Ailesi : Second-Generation AMD Opteron
    işlemci Modeli : 8222 se
    Çekirdek Hızı : 3 Ghz
    l2 cache (KB): 1024
    Soket : socket f (1207)
    işlemci teknolojisi : 90nm
    Güç tüketimi : 119W
    System Bus : 1 Ghz
    Çekirdek Sayısı : 2
    #3707723 (StoraX, 23.07.2008 15:13)

© 2008 - uludağ sözlük

amd opteron 8222 se başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. amd opteron 8222 se ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amd opteron 8222 se nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» capablanca kasparov ve alekhine i batakta yenmek » miguel » buzdolabindan gelen serinlik » fernando jose da silva freitas meira » dusuncenin aniden kagida yansimasi » siyasi simge olarak converse » sevgilinin surekli eski sevgiliyi anlatmasi » sergen yalcin » like a bird » mehmet topuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games