amd athlon 64 x2 6000 

kapat
  1. intel'in core 2 lerine kafa tutan işlemci. amd nin oyun performansı olarak hep ön sırada olmuştur bu işlemci ile core 2 lerede çok iyi bir rakip çıkmıştır. bir üst versiyonu 6600+ ya göre performansı daha iyi ve sorunsuzdur. enerji tüketiminde cimriliği ile tanınan amd, bu işlemci ile saldim cayira mevlam kayira demiştir. zira bu işlemcinin yanına sağlam bir ekran kartı (bkz: nvidia 8800 gt) alındığı zaman, sağlam bir psu almak farzdır. amd'nin 4 çekirdeklilere göre fiyat performans olarak en sağlam ürünüdür.
    #3069685 (fobia, 28.02.2008 10:12)
  2. http://products.amd.com/e...sktopCPUDetail.aspx?id=34
    #3394923 (kamil, 14.05.2008 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

amd athlon 64 x2 6000 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amd athlon 64 x2 6000 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amd athlon 64 x2 6000 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask onarir » don demeyi unuttum » ramenskoye » pgm301 » evli bir kadinla yatmak » jet motoru » feridun duzagac » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » bizden kacmaz kameralari » vstol » annelerle girilen komik diyaloglar » yom kippur » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » lenova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikerim boyle askin izdirabini » evrim teorisi » muzaffer eryilmaz » shrek corum versiyonu » ido dan mesaj gelmesi » asil tendonu kopsa stad inlermis » ben ask oldugumu aglarim » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » gulhan sen » mircea lucescu » what the fuck is that » dp perfumum » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » julius aghahowa