amcik kokusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. amcik tv
  2. amcik
  3. amcik sulfati
  4. yarim amcik
  5. ten kokusu
  6. kar kokusu
  7. cim kokusu
  8. et kokusu
  9. gul kokusu
  10. cis kokusu

© 2008 - uludağ sözlük

amcik kokusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amcik kokusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amcik kokusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eqin » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » sol framein irzina gecmek » kurdun gelini » bismillahirrahmanirrahiym com » kat » kulaga kupe olmak » matrixxx » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » the summer of katya » yok » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » inonu universitesi » johann carl friedrich gauss » sevisirken miyavlayan aptal kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gimp » bana felsefe yapma ne olur » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » turkiye » ambient » demostrasyon » sehadet serbeti » sanal acun » cemsbg » deadliest catch alaskan storm » saint antuan kilisesi » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » parafazi » yaran basliklar » abberline