amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi 

kapat
  1. yürüyorum..

karşımda bir silüet beliriyor. birde bakıyorum ki, o da ne? dayımı görüyorum, elinde anlam veremediğim birşeyle oradan oraya koşuşturuyor.

''şş, dayııı, alooo, nereye gidiyon laa''

diyorum. oralı olmuyor ve koşuşturuyor. arkasından koşuyorum, ayağım takılıp yere düşüyorum. kafam taşa çarpıyor ve bi kız uyandırıyor.

''senin azını yüzünü zikerim bak''

diyorum kıza. ''tamam'' diyor. sonra biz eve gidiyoruz. ev dolu olduğundan onların eve gidiyoruz. orasıda dolu olunca bize yeniden gidip şansımızı tekrar deniyoruz. yine dolu olunca vazgeçip evlerimize dağılıyoruz. aklıma dayım geliyor ve hemen amcamın yanına gidiyorum. amcamın emmisini görüyorum. elinde paralar ve suratı ekşimiş halinde;

''ne o emmi, ne ayak''

diyorum.

''sktr nan, amık''

diyor. gözlerim doluyor ağlıyorum....

işte böyle emmiler var arkadaşlar. insan amcasının bakirliğini satar mı yaa?

ne idüğü belirsiz, kişiliksiz emmilerdir bunlar.
    * * *
    #4085422 (www wwwwwwwwww www, 13.10.2008 22:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » kurtulma hizi » at » araba kullanirken dumur olunan olaylar » umut » kiz kardesinin msn gecmisini okuyan abi » gitti » senden baska gidecek kimsem yok » sobiyet guzeli » issiz adam vs bahtsiz adam » 1729 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » waltz of the butterfly » goksel baktagir » ataturk un soyledigi iddia edilen sozler » karsiyaka taraftari » turkiye bayragina turk bayragi demek » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » the ladykillers » sozluk bana meme bul lan allahsiz » chp nin secim kuponu » borak