amcanin ruyasi 

kapat
  1. bir (bkz: dostoyesvki) eseridir, bazı yerlerinde beni gerçek manada güldürmeyi başarmıştır ve marya aleksandrovna isimli kadının kızı zina'yı yaşlı ama zengin prensle evlendirmek için girdiği oyunları anlatır.
    Ayrıca kitapta prens unutkan olmasından dolayı yakınlarının onu deliler hastanesine atmak istemelerini(asıl amaç servete konmaktır)"bilmiyorum, bir baloya gitmiştim, orada bir fıkra anlattım, herhalde onu sevmediler.sonra başım belaya girdi."diyerek açıklayarak beni benden almıştır.
    #648474 (xiphoideus, 19.09.2006 16:27 ~ 16:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amcanin ruyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amcanin ruyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amcanin ruyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amcanin ruyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » fare » earendil » los angeles lakers » forbidden planet » tracey thorn » mukemmel bir gun » guldunya » halk otobuslerindeki dokunmatik adamlar » chp nin secim kuponu » ihtiyat gudusu ile para talebi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bodie » motorola l9 » feminizm » lincoln un varligindan rahatsiz olan ergenler » maydonozun arkasina saklanmis fil » yeni melek gosteri merkezi » contra » salih hosoglu » trt payi » sevisirken dinlenecek sarkilar