amca size cilali ibo diyebilir miyim 

kapat
  1. siyah boyaci sapkasi takip seklen cilali ibo'ya benzeyen izbandut, kalantor zengin adamla matrak gecen cocugun soracaği sorudur.

- amca size cilali ibo diyebilir miyim?
    - höyt ne diyorsun sen velet?
    - cocuk cocuk beyefendi.
    - evet ben minicik bir cocugum, amca aaa de bakayim.
    - aaaaa.
    - tüh.
    - agzima tükürdü itogluit.
    - cocuk cocuk.

.... (bu böyle gider)

(bkz: nejat uygur)
    (bkz: minti minti)
    #1985129 (mulayim, 22.07.2007 16:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amca size cilali ibo diyebilir miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amca size cilali ibo diyebilir miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amca size cilali ibo diyebilir miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amca size cilali ibo diyebilir miyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » yozgat » koyverme oy ver » lynyrd » gokhan zan » silmarillion » replicant » hezarfen hariciyeci celebi » klaas jan huntelaar » baba ben erkeklerle yatiyorum » facelift » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tukyu » los angeles lakers » duz adam » cm 03 04 » indirdigi dinin kitabini okumayan tanri » capraz iliski » korkuttum mu » yapilmis en aptalca dalginlik » hicran » komsularin hep sevismesi