amca bu ne 

kapat
  1. iyi niyetli olarak sorulan bu sorunun muhatabının pek iyi niyetli olmadığı söylenebilir.
    #2675181 (hyperion, 08.12.2007 03:29)
  2. - amca bu ne?
    - lübürütüf.
    - lübürütüf ne?
    - bilmem.
    - acaba baba bu ne?
    - coat.
    - ühühühühühü
    #2675191 (mulayim, 08.12.2007 03:32)
  3. topu insaata kacan cocuktan beklenmesi muhtemel soru.
    #2675194 (auspuff, 08.12.2007 03:32)
  4. + korkma yavrucum acımıyacak.
    #2675196 (ogzi, 08.12.2007 03:34)
  5. - nuri amca bu ne?
    - amca baba yarisidir emrahcim, sen hadi disari cik bir bak ben ordamiyim diye.
    #2675199 (mulayim, 08.12.2007 03:35)
  6. - amca bu ne ?
    - araba evladım
    - amca bu ne ?
    - koltuk evladım
    - amca bu ne ?
    - direksiyon evladım
    - amca bu ne ?
    - vites evladım
    - amca bu ne ?
    - gaz pedalı evladım
    - amca bu ne ?
    - araba kontağı evladım
    - amca bu ne ?
    - araba anahtarı evladım
    - amca bu ne ?
    - ne ne ?
    - arkandaki amca bak uçuyo..
    - hani lan uçan bi şey göremiyo...
    (vınnn...)
    - amcanı sikim senin! getir lan arabayı geri!
    #2675206 (nerval, 08.12.2007 03:37)
  7. - amca bu ne ?
    - teyzen evladım
    - amca bu ne ?
    - teyzenin göğüsleri de, gösterme ayıp.
    - amca bu ne ?
    - teyzenin kalçası ama ayıp oluyo!
    - amca bu ne ? (sağ eliyle sol elini gösterir)
    - vay piç kurusu, bu yaşta nah çekmeyi kimden öğrendin lan?
    - teyzemden.
    #2675213 (nerval, 08.12.2007 03:40)
  8. - amca bu ne ?
    - bilgisayar evladım
    - amca bu ne ?
    - monitör evladım
    - amca bu ne ?
    - ulu sözlük diye bir yer evladım
    - amca bu ne ?
    - kafam evladım
    - ha işte amca ben senin o kafana sıçim yat uyu saat gecenin dördü!
    #2675218 (nerval, 08.12.2007 03:42)
  9. - amca bu ne ?
    - gökdelen evladım
    - sana girsin!
    #2675222 (nerval, 08.12.2007 03:43)
  10. >amca bu ne?
    <gazoz yavrum.
    >sprite mı çamlıca mı?
    <ne farkeder yavrum, hadi iç.
    #2676237 (hyperion, 08.12.2007 15:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amca bu ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amca bu ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amca bu ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amca bu ne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » ruh hastasi » bluevelve » defne joy foster » masumiyet muzesi nin ikinci cumlesi » radoslav nesterovic » bayrak actigi icin linc edilen genc » insanlari tanimak uzerine » esrar » yerde para bulan ilk insanin tepkisi » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gotu demir kaydirakta kayarken yanmis nesil » nezle » siktirin gidin » the great dictator » plan yapmayin plan » pahali prezervatif kullanarak sevismek » teskilat » abd incirlik i kapat » anlik hiz » bir dakikanizi alacagim canim