ambele olmak 

kapat
  1. ilk olarak cok güzel hareketler bunlar'da sözü gecen kelimedir. yavas yavas dilimize girmeyi basarmıstır.(bilhassa kullanırım) abondele olmak,kararsız kalmak,konuyu kavrayamamak olarak anlanabilir. yerine göre algı bozukluklarında
    -bi an ambele oldum pardon ya!
    gibi bi cümle içinde gecebilir.
    #3819081 (pisluh, 14.08.2008 20:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ambele olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ambele olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ambele olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ambele olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » zall i olusturmak » kagni vs uludag sozluk » iphone » mustafa kemal ataturk » aczimendi tarikati » argo konusan esnafin daha samimi gelmesi » yaran kaygisizlar replikleri » bodie » alamani buyuk olmak » askin azalmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » siktirin gidin » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » amos oz » leuven » motorlu araclar ve romrklari tip onay yonetmeligi » emrah in atletizmde dunya sampiyonu olmasi » turk beyniyle uretilmis super cumleler » yirmi yas disi » musluman olursaniz sunnetinizi ben yapacagim » oldboy