amazon com 

kapat
  1. Her şeyi bulabileceğiniz alışveriş sitesi.
    (hendrix, 31.05.2006 22:19)
  2. her şeyi bulup, hayvani fiyatları ile alamayıp, içinizde dert olacak alışveriş sitesi
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (ya bi sus yaaaaa, 31.05.2006 22:21)
  3. firefox'un fabrika ayarlarinda bulunan arama motoru.
    (hebelehubele, 31.07.2006 23:26)
  4. ülkemizde bulunmayan yabancı rock albümlerini rahatlıkla bulacağamız bir alış veriş sitesi.
    (dreamshower, 18.08.2006 18:17)
  5. kitap satislariyla ünlü internet alisveris sitesi. almanyadan alisveris yapanlar 20 euro yu gecen bir alisveris bedeli ile kargo ücreti ödemekten kurtulur ve genelde 24 saat icinde hayallerinin ürünlerine kavusabilirler. cok makul fiyatlara neredeyse her istediginiz ürünü kolaylikla bulabilir, piyasadan kalkmis bir cok kitabi vs ikinci el pazarindan alabilirsiniz.

(bkz: kalbimde yerin ayri)
    (nonsense, 14.01.2007 22:56)
  6. gönül rahatlığı ile birşeyler satın alınabilecek güvenilir site.

yaklaşk 1 hafta içinde adrese gönderiliyor ve maille size sürekli bilgi veriyorlar.

bir kitap için kargo ücreti olarak 5 euro alıyorlar. gayet makul. yurtiçinde de bir kitap için ücretler bu civarda.

kargo ücretleri, alınacak malın hangi ülkede olduğuna göre değişebiliyor. aldığım kitap ingiltere'de olduğu için ücret bu dolaylarda idi. zaten sitede satın alma koşulları, kargo ücretleri vs. konusunda ayrıntılı bilgi veriliyor.
    (telashe, 17.10.2007 13:21)
  7. artık piyasada bulunmayan yada baskısı tükenmiş kitapları dijital kopyalarını basarak satış yapılabilecek bir yer açmış. ve basım işinde de hp'nin yazıcıları kullanılıyormuş.
    (ess ess, 16.12.2007 18:33)
  8. sabah sabah ingiltere'den sipariş edilen iki parça kitap için 20 poundluk kargo ücreti keserek krizlere girmeme sebep olmuş alışveriş sitesi. aynı sipariş okyanus ötesinden verildiğinde 18 dolar iken ingiltere'den gelen kargo için iki katından fazlasını talep etmenin sebebi nedir, anlayan varsa beri gelsin. yoksa ingiltere ile amerika yer değiştirdi de henüz benim mi haberim yok..
    (junojuno, 17.01.2008 16:05)
  9. fiyat farklilastirmasi uygulamasi yapan bir firma.
    (fatih, 17.01.2008 16:11)
  10. şirket ayrıca geldiği yolları anlattığı amazon com adlı kitapda çıkarmıştır.
    (holysin, 13.03.2008 01:28)
  11. internetten bir albüm yada bir film indirmek için google'a yazdığınızda ilk sırada çıkan, ilk başta alış veriş sitesi olduğu farkedilmiyen ve farkedildiğinde depresyona iticek bir üzüntü yaşatan envayi çeşit şeyin bulunduğu alış veriş sitesi.
    (tripanazom, 13.03.2008 19:31)
  12. siparis verdigim kitaplari kargoladiktan 3 gun sonra elime ulastiran ve bundan boyle kitap alimlarim icin tercih edecegim guzide olusumdur. elbette boyle bir hizmet alabilmek icin kesenin agzini hafiften acmak gerekmekte zira amerikadan siparis ettiginiz kitabi toplamda 3 gun icerisinde ankaraya yollatabilmek ancak dhl firmasinin en hizli servisini kullanmak ile gerceklesebiliyor. bu da size biraz pahaliya malolabilir. ancak birden cok kitap siparislerinizi birlestirip ayni pakette yollatabilirseniz etkisi cok fazla hissedilmiyor. bununla beraber pakedim elime gectiginde farkettim ki gumrukte acilmamis. bilenler bilir, yurtdisindan 100 dolar ve fazlasi ticari faaliyetler icin sizden gumruk ucreti talep ediliyor. ancak amazon.com kitap kutumun uzerine doc. ifadesi koymus. yani dosya vb. gibi bir sekilde yollamis. benim pakedim 100 dolari gecmiyordu ancak saniyorum ki gecse dahi kitap siparisi oldugundan gumruge takilmayacakti, ya da ben hayal kuruyorum. neyse efendim uzun lafin kisasi amazon.com iyidir, hostur, tercih edilesidir. tek beni rahatsiz eden sey ise yurtdisi siparislerde kullanilmis kitabi buraya yollamamalaridir. bunun icin ise abebooks adli internet sitesi bu istege cevap vermekte, ancak bu durumda da dunyanin dort bir yanindan, avustralya, hindistan vb. gibi buldugunuz ucuz kitaplar hayvani kargo bedelleri ile size gonderilmekte ve astari yuzunden pahaliya cikmaktadir. dolayisiyla cok yasa amazon, iyi ki varsin amazon.
    (nanocu, 01.04.2008 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kutsal degerlere hakaret » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton » takvim » punch drunk love » ali pasa camii » degirmenler » istifa » sen alo demeden once » yobaz profesor » finnegans wake » paranin satin alabildikleri » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » hizirla kirk saat » dolores claiborne » rambo » tayfa » kurtlar vadisi pusu » aina » biraz eglenmek ister misin tatlim » muscoril » ideoloji » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » die die die my darling » redd » fenerbahce nin shevchenko transferi » in der strafkolonie » hale caneroglu » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » derya balta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa