amayla baslayan fitik edici cumleler 

kapat
  1. "ama" ile başlayan ve adamı delirten klişeler de denebilir bunlara aslında.

örneğin, kötü bir şey "yok saymak" isteyen akıllı bir kişiye hemen bir cengaver atılır ve der ki: "ama var"
    #3840476 (uvjb, 19.08.2008 17:53)
  2. - seni seviyorum haşmet ama...
    - aması ne lan!

- abi allahtan erkek doğmuşum ama...
    - olm kendine gel!

- arabayı otoparka koydun mu?
    - koydum baba ama...
    - allah belanı vermesin yine vurdun değil mi arabayı!
    #3840495 (thelastturc, 19.08.2008 17:57)
  3. - lan en son nereye girdin?
    + ama.

not: kendinizi kaybetmişseniz fıtık olma ihtimali gerçek anlamda vardır. mecaz değil yani.
    #3840500 (hkn hsyn, 19.08.2008 17:58 ~ 17:59)
  4. amasya elmasıyım
    Meyvelerin hasıyım
    Al sarı yanağım var
    Beni yersen kan yapar

şiiri bile fıtık ediyo nan adamı. töbee.
    #3840517 (Taymaskh, 19.08.2008 18:02)
  5. ama annem diyorki.

boşanmaya sebeptir bu cümle.
    #4164325 (hezarfen hariciyeci celebi, 31.10.2008 00:33)
  6. ''ama'' dan önceki bütün kelimeler anlamsız ve boştur . yani laf kalabağı etmek için söyleniyordur . asıl anlatılmak isteden ''ama''dan sonra gizlidir .
    #4164341 (sevdalinka, 31.10.2008 00:37 ~ 00:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

amayla baslayan fitik edici cumleler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amayla baslayan fitik edici cumleler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amayla baslayan fitik edici cumleler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about amayla baslayan fitik edici cumleler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic gormedigi birine asik olmak » ebdal » ilk turk bilim kadinlari » meslina » hava olayi » bordomavi net » snuff » fak may pusi » hayatin en guzel ani » romantik kar yagisi » film izleme programi » kar yagarken dinlenecek sarkilar » helvacioglu » sevgiliye gunaydin mesajlari » gulizar zeki obdan lisesi » turklerin genel ozellikleri » kroki » otla beslenmek » yarrak gibi adam » drambuie » rte nin lost a katilmasi » baba ve pic » aydinlik » augen auf » misafir gittikten sonra arkasindan halay cekmek » erkan ogur » agactan duserken soylenen spontane sozler » altin standarti » ronald zubar » ben guzel ahlaki tamamlamak uzere gonderildim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » quabbin » a clockwork mandalina » bekabillah » jim carrey » uludagsozluk itusozluk halisahada futbol maci » asshole » keraat vakti » unut beni » light this city » melih gokcek