amanin bir daha girmem insallah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. amanin da amanin kim gelmis eski sevgilim gelmis
  2. amanin
  3. amanin ani
  4. amanin minnos
  5. amanin aman
  6. amanin leyla
  7. amanin nuriye
  8. polemige girmem ben horozum
  9. polemige girmem sikerim
  10. polemige girmem er gecerim

© 2008 - uludağ sözlük

amanin bir daha girmem insallah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amanin bir daha girmem insallah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amanin bir daha girmem insallah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ctrl alt del » siyasetsizligin kirliligi » mta88 » enflasyon dustu diye sevinen issiz » kulaga kupe olmak » maslak opet » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » 2014 dunya kupasi » hipoparatiroidi » ayak bakimi » chem 7 » tal ben haim » kariyer net » kristal viyole » ergenlik cagindaki erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » varan » stevemcqueen » popstar alaturka » barla » dinde mantik aramamak » roberto mancini » aslinda bir konu var » ne yaptim biliyor musun » hosmerim » baskici bir ailede yetismek » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » sevisirken miyavlayan aptal kiz » isik universitesi » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » dam ustunde uyuyakalmis sevgili