amanda palmer 

kapat
  1. the dresden dolls grubunun* solisti ve piyanisti, 1976 doğumlu bayan. güzel piyano çalmasının yanı sıra, fena sayılmayacak bir sese de sahiptir. şu sıralarda bir solo albüm hazırlığında bulunmaktadır.
    #1840615 (faati, 29.06.2007 17:11 ~ 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

amanda palmer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. amanda palmer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu amanda palmer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jan jojem » apollonia » genetik determinizm » bi josef k vardi ne oldu ona » bozulan uyku duzeni » fake you » pkk » 22 kisiyle online olmak » cehennem dialoglari » faik » polat alemdar » hasan kurtulmus » turk olarak gorevim askerlik degil » umit davala » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bugun benim dogum gunum » extended substance » bir populer kultur magdurunun ruyalari » tanri » muhalif oldugu icin hapse giren insan » farkinda olmadan domuz eti yemek » mac bitti hala gol yiyoruz » serenitytheone » big fish » global kredi krizinde ergenekon parmagi » bir gun » helal olsun dedirten entryler » en iyi ikililer » kitap okumayi marifet saymak » saka degil