aman yanlis anlasilmasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aman beyim aman beni yanlis anladiniz
  2. uzun yazayim da sacmaladigim anlasilmasin
  3. kusuratli sayi vereyim de salladigim anlasilmasin
  4. duman in aman aman sarkisini baska manada dinlemek
  5. aman allahim yerine aman tanrim demek
  6. aman da aman kimleri goruyorum
  7. aman da aman kimler gelmis
  8. aman ecel aman uc gun ara ver
  9. aman aman sibel can
  10. aman aman bagdatli

© 2008 - uludağ sözlük

aman yanlis anlasilmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman yanlis anlasilmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman yanlis anlasilmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sir isaac » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » alternatif var misin yok musun diyaloglari » insanlari super kahramana donusturen bocekler » amin oglu behcet » super mario bolum sonu bayragi » mutlu ol yeter » otuz kupona alinmadi bu vatan » dolar » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » sen yoksun diye » ergenekon » temp » eren keskin » doviz fiyatlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » firindan yeni cikmis ekmek » yilan yagi » age of mythology titans » dengir mir mehmet firat » jean marie gustave le clezio » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » glam metal » time to burn » yaran msn diyaloglari » onune gelene hakaret eden basbakan » football » engin ceber » malumatfurus » tansel colasan in emekli olmasi » olasi turk spor gazetesi haberleri