aman ttnet duymasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aman kimseler duymasin
  2. duman in aman aman sarkisini baska manada dinlemek
  3. aman allahim yerine aman tanrim demek
  4. aman beyim aman beni yanlis anladiniz
  5. aman da aman kimler gelmis
  6. aman da aman kimleri goruyorum
  7. sus duymasin
  8. cocuklar duymasin
  9. cocuklar duymasin daki gariplikler
  10. cocuklar duymasin in tgrt deki bolumleri

© 2008 - uludağ sözlük

aman ttnet duymasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aman ttnet duymasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aman ttnet duymasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » penisin var derdin var » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » cirkin oldugunu kabul eden kiz » francisco guillermo ochoa magana » damat hobbit pasa » sputnik operasyonu » onune gelene hakaret eden basbakan » hayat » yazarlarin aslinda demek istedikleri » hozan besir » kar yagarken dinlenecek sarkilar » ask devirir » cambridge city fc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » minibuscu laflari » kucuk kizlari gorup uzulmek » sozluk yazarlarinin itiraflari » firindan yeni cikmis ekmek » kisveye burunmek » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » sekura » bilgi yonetimi » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » susannah york » ask incitir » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » cennetin katlari » sol frame » yerel radyo reklamlari